nameba
hostiko-banner-icon1

Powerful, Low Price Bare Metal

Audio Streaming

hostiko-platform-icon1
hostiko-dedicated-server-icon
hostiko-success-icon6

Top Audio Streaming Paketi

Izabretie vaš paket.

HOME 96
3
.50

/mj

PRO 128
6
.00

/mj

ULTIMATE 192
11
.00

/mj

PREMIUM 320
17
.00

/mj

SEZONSKI PAKET
10
.00

/mj

Jos samo 10 servera ostalo na stanju…

VAŠ IZBOR
00
.00

/mj

Zavisi od zahtjeva

New
hostiko-success-icon7
hostiko-dedicated-performance-icon

Trebate više slušatelja ili prostora?

Potreban vam je više prostora ili više slušatelja? Kontaktirajte nas za posebnu ponudu!

Jer mi dajemo više.. Pazi s kim posluješ
hostiko-success-icon6

Top Pogodosti

Pouzdanost

Naš audio streaming server koristi najnoviju tehnologiju i pouzdane servere kako bi osigurao stabilan stream vaše radio stanice. Ovo znači da se nećete morati brinuti zbog prekida ili problema sa streamom.

Prilagođeni planovi

Nudimo prilagođene planove streaminga za različite potrebe i veličine radio stanica. Bez obzira trebate li više prostora na disku, više istovremenih slušatelja ili bilo koju drugu prilagođenu značajku, možemo pronaći rješenje koje odgovara vašim potrebama.

Kvaliteta zvuka

Naš audio streaming server nudi visokokvalitetan zvuk, što znači da će vaša radio stanica zvučati sjajno za vaše slušatelje.

Pristupačne cijene

Nudimo pristupačne cijene za naše audio streaming usluge, što znači da ćete dobiti visokokvalitetan streaming za vašu radio stanicu bez skupih troškova. Naši paketi su prilagođeni vašim potrebama, tako da možete odabrati plan koji odgovara vašem budžetu.

hostiko-dedicated-server-icon

Često Postavljena Pitanja?

Imate pitanja? Mi imamo odgovore...

hostiko-shared-FAQr
hostiko-success-icon6

Da, većina audio servera dolazi s upravljačkom pločom koju možete koristiti za upravljanje svojim serverom. To uključuje upravljanje vašim audio streamom, upravljanje korisničkim računima i pristupom, instaliranje aplikacija i drugih značajki.

Ovisno o veličini vaše audio datoteke i kvaliteti zvuka koju želite postići, veličina prostora na disku koju trebate može se razlikovati. U većini slučajeva, veličina prostora na disku za vaš audio streaming server ovisit će o tome koliko dugo želite da vaš sadržaj bude dostupan i koliko često ga želite mijenjati.

Broj istovremenih slušatelja koje vaš audio streaming server može podržati ovisit će o kvaliteti vašeg audio streama i brzini vaše internetske veze. U većini slučajeva, audio streaming server može podržati velik broj istovremenih slušatelja, ali je važno imati na umu da će veći broj istovremenih slušatelja utjecati na kvalitetu vašeg streama.

Najbolji audio format za vaš streaming server ovisi o vašim potrebama i preferencijama. Uobičajeni formati uključuju MP3, AAC, OGG i drugi. MP3 format je najpopularniji i najkompatibilniji s različitim uređajima, dok se AAC često koristi za višekanalni zvuk. Važno je uzeti u obzir brzinu internetske veze koju imate i kvalitetu zvuka koju želite postići pri odabiru formata.

hostiko-success-icon7

Ko nam vjeruje?

download
76461185b506afa83f3eb0f970dc22be
b04d4a4bb1108b92ee3cacd1a2eff8e1
download (1)
radio-kakanj
APP

i još mnogi drugi...