nameba
hostiko-banner-icon1

Postanite svoj šef u svijetu web hostinga - postanite naš reseller partner danas!

Flexibilni Reseller Hosting

hostiko-platform-icon1
hostiko-reseller-Main-banner
hostiko-success-icon6

Reseller Paketi

Savladajte umjetnost hostinga - postanite Name.ba reseller danas!

LOW

Besplatna Domena

9
.99

/mo

MEDIUM

Besplatna Domena
19
.99

/mj

PRO

Best Value
Besplatna Domena
29
.99

/mj

hostiko-success-icon7
hostiko-anywebsite-icon1

Top Pogodosti

Vjerujte i vi u našu uslugu - mnogi klijenti već jesu!

Jednostavno Upravljanje

Reseller panel nudi jednostavan i intuitivan način upravljanja vašim korisnicima i njihovim računima. U samo nekoliko klikova možete stvoriti nove račune, ažurirati podatke i još mnogo toga.

Brza i pouzdana usluga

Naši serveri su smješteni u modernim data centrima, što omogućuje brzo učitavanje vaših web stranica i minimalne prekide u radu.

hostiko-reseller-featurer
Fleksibilni Resursi

Naši fleksibilni reseller hosting paketi se mogu lako nadograditi po potrebi, omogućavajući vam da pratite rast vašeg poslovanja.

Napredne Mogućnosti

Reseller panel ima napredne mogućnosti koje vam omogućuju da upravljate računima svojih klijenata na jednostavan način, uključujući automatsko stvaranje računa, prilagođavanje hosting paketa i upravljanje DNS zapisima.

hostiko-platform-icon2
Stvorite vlastitu marku i izgradite povjerenje sa svojim klijentima

White Labeling

hostiko-reseller-workflow

Naš reseller hosting s white labeling opcijom omogućuje vam da prilagodite sve aspekte hostinga vašem brandingu. Vaši klijenti će vidjeti vaš logo, vaše ime tvrtke i vaš dizajn, što će stvoriti dojam da je usluga u potpunosti vaša.

White labeling opcija našeg reseller hostinga dodatno povećava pouzdanost usluge, budući da se vaši klijenti neće oslanjati na treću stranu za svoj hosting. Vaši klijenti će biti sigurni da uslugu pruža vaša tvrtka, što može poboljšati njihovo povjerenje u vašu marku.

Naš reseller hosting s white labeling opcijom omogućuje vam potpunu kontrolu nad računima vaših klijenata, što uključuje mogućnost kreiranja novih računa, upravljanja postavkama računa, upravljanja podrškom i još mnogo toga. Na taj način možete osigurati da vaši klijenti dobiju najbolju moguću uslugu, dok istovremeno zadržavate potpunu kontrolu nad njihovim računima.

Često postavljena pitanja

Imate pitanja? Mi imamo odgovore...

hostiko-shared-FAQr
hostiko-success-icon6

Reseller hosting je vrsta hostinga u kojoj korisnik kupuje veliku količinu prostora na disku i prometa od hosting providera, a zatim ih dijeli i prodaje dalje drugim klijentima.

Korištenje reseller hostinga omogućava vam da započnete vlastiti hosting biznis bez ulaganja u skupe infrastrukture, servere i opremu. Također, možete kontrolirati cijenu i profit, te pružati podršku i upravljati računima vaših klijenata.

Pri odabiru reseller hostinga, trebali biste tražiti hosting provider koji nudi visoku brzinu i pouzdanost, skalabilnost, prilagodljivost i pouzdanu podršku.

Maksimalni broj korisničkih računa koje možete stvoriti na jednom reseller računu ovisi o paketu koji odaberete. Na Low paketu možete stvoriti do 50 računa, dok na Pro paketu možete stvoriti neograničen broj računa.

Da, na reseller hostingu možete prilagoditi cijene i planove za svoje klijente kako bi odgovarali njihovim potrebama. To vam omogućuje da kontrolirate profit i razvijate vlastiti hosting biznis.

hostiko-success-icon7

Reseller Pogodnosti

Every website takes up space on a physical server somewhere.

hostiko-platform-icon1

WHM Reseller Panel

WHM (Web Host Manager) je kontrolna ploča koju nudi većina reseller i VPS hosting provider-a. Ona vam omogućuje upravljanje vašim reseller ili VPS računom i pruža vam mogućnost da kontrolirate račune vaših klijenata. Kroz WHM panel možete kreirati nove račune, postavljati resurse poput prostora na disku i prometa, instalirati softverske aplikacije i konfigurirati sigurnosne postavke. Osim toga, možete prilagođavati izgled i postavke svog hosting okruženja, te pružati podršku korisnicima kroz WHM panel. WHM je posebno koristan za resellere koji žele upravljati i kontrolirati više hosting računa s jednog mjesta.

Proširite Vaš Biznis Po Potrebi

Name.ba nudi fleksibilne reseller hosting pakete koji se mogu jednostavno nadograđivati po potrebi. To znači da ako primijetite da vaši klijenti trebaju više resursa, možete lako nadograditi svoj reseller paket i pružiti više prostora na disku i prometa. Jednostavno kontaktirajte našu korisničku podršku, a mi ćemo vam pomoći da nadogradite svoj reseller paket u skladu s vašim potrebama. Ovaj jednostavan proces nadogradnje osigurava da možete pratiti rast vašeg poslovanja i pružati potrebne resurse vašim klijentima, bez da se morate brinuti o prebacivanju na drugi hosting provider.

hostiko-platform-icon2